Alex Song virker å være én av flere spillere som kan forsvinne i sommer.

Anerkjent i England

Kameruneren er én av mange spillere det snakkes om på ryktebørsen, og hans fremtid synes stadig å nærme seg alle andre steder enn Camp Nou.
Midtbanespiller har, til tross for en lite imponerende karriere i Spania, fortsatt et respektabelt rennomé i England — etter sine fremragende prestasjoner for Arsenal. Det synes derfor aktuelt at flere store klubber kan være interesserte i å hente 26-åringen tilbake til Premier League i sommer.
Spilleren selv, som alltid har vært i skyggen av Busquets, erkjente for noen måneder siden at han «ønsket å returnere til britisk fotball en gang i fremtiden».

Kan bli en dyrkjøpt investering

The Daily Mirror har spekulert i at de engelske interessentene — som blant andre Manchester United, Liverpool og Arsenal — er villige til å betale omtrent halvparten av hva Barça kjøpte Song for i 2012.
Midtbanespilleren, som var ment å bekle Seydou Keitas rolle i laget, kom til Camp Nou fra Emirates Stadium for 19 millioner euro på sommeren i 2012. Klubbene som kan være interesserte i dag, er villige til å betale mellom 8 og 10 millioner euro, skriver Sport på bakgrunn av spekulasjonene i England.
Dersom Song skulle forsvinne for en slik prislapp, etter to relativt mislykkede sesonger i Barça, kan man anta at de fleste av klubbens supportere vil huske handelen som et av Barças større «bomkjøp» i moderne tid.