I brasilianske medier ryktes det at midtstopperen allerede er klar for katalanerne.

– Offentliggjøres etter VM

Ifølge Lancenet, en av de mest prestisjetunge aviser i Brasil, vil David Luiz spille sin siste kamp for Chelsea i dag. Brassen er angivelig allerede klar for Barça, og avisen melder videre at den offisielle kunngjøringen vil bli gjort etter VM i Brasil.
Nyheten ble angivelig bekreftet av miljøet rundt David Luiz. Tallene og detaljene i kontrakten er fortsatt ukjent, skriver Sport.

Erstatter for Puyol

David Luiz kommer i så fall til erstatte Carles Puyol, som for øvrig på torsdag vil kunngjøre sine fremtidsplaner i en avskjedsseremoni på Camp Nou.
Ryktene om en mulig overgang for David Luiz begynte for alvor i 2013, under Confederations Cup, når ‘Daily Star’ rapporterte at Barça forøkte å få Dani Alves til å overbevise sin lagkamerat om å signerte for Barça.
I denne sesongen av Premier League, med Mourinho som trener for Chelsea, har David Luiz’ spilletid blitt kraftig redusert. Langt oftere har portugiseren valgt John Terry og Gary Cahill i midtforsvaret, noe som kan være medvirkende til at 27-åringen nå ønsker å forlate London.