Smålaget fra Baskerland har ikke kommet kun for å delta.
I morgen møtes Barcelona og Eibar for føsrte gang i en spansk ligakamp. Eibar har som kjent aldri vært i La Liga før, men har bevist at de ikke har kommet kun for å delta. Laget ligger per dags dato på en respektabel niendeplass på tabellen, med to seire, tre uavgjort og to tap. Med ni poeng har de kun plukket ti færre en Barcelona på topp.

Messi kan bli historisk

Selv om Eibar har slått godt fra seg så langt er det forventet at Barcelona skal alle tre poengene. Er det en mann man forventer scoringer fra hver gang Barca spiller så er det Messi. Skulle Messi score to mål i morgendagens kamp vil han tangere Telmo Zarras scoringsrekord i La Liga. Putter han hat-trick står han alene på topp.
Styret i La Liga har på sin side lovet at Messi vil få en historieløs markering når han tar rekorden. Som en ekstra rosin i pølsa kan denne markeringen skje neste uke på selveste Santiago Bernabeu. Det er derfor forventet at mye kommer til å handle om Messi i morgendagens kamp.

Hele laget på trening

Luis Enrique vil ha mange å velge mellom under morgendagens kamp. Rafinha fikk grønt lyst av det medisinske støtteapparatet etter trening i dag, noe som betyr at Lucho har nesten hele troppen å velge mellom. Det eneste unntaket er Douglas, som trente for seg selv. Det blir derfor spennende å se hvilke atten Enrique kaller opp til kampen i morgen.
Hva?
FC Barcelona – SD Eibar
La Liga, Jornada 8

Når?
Lørdag 18. oktober 20.00
Hvor?
Camp Nou, Barcelona