Hovedtrener Martino møtte i dag pressen før morgendagens kamp mot Elche.
Nest siste runde blir spilt mot Elche, som ikke har tapt en eneste hjemmekamp siden desember. Denne kampen blir svært avgjørende og det vet Tata Martino.
For ikke mange dager siden var det urealistisk at Barcelona kunne vinne ligaen, nå er de tilbake i gullkampen og Tata er glad han tok feil.

— Alt kan skje i fotball, det er opp til oss selv nå.

Barça har to kamper igjen og er ikke lenger avhengig av andre resultat for å vinne det gjeve ligatrofeet. Det eneste som står mellom Barcelona og trofeet er Elche og Atletico Madrid. Gerardo ‘Tata’ Martino snakket om den store overraskelsen i dagens pressekonferanse.

— Vi er klar over at vi har fått en unik sjanse.

Han legger til at kampene fortsatt må spilles og at en ikke kan regne med at trofeet ender i Barcelona – enda.
Etter uavgjort meot Getafe regnet de fleste med at Barças tittelsjanser var over. Martino forteller at de er utrolig glade de tok feil, men legger til at de fleste ville trodd det etter resultatet mot Getafe. Tata vet at Elche er veldig sterke hjemme og trenger poengene for å holde seg i La Liga. Argentineren nekter å akseptere at laget hans bare er i denne situasjonen på grunn av flaks.

— Vi er i denne situasjonen fordi vi fortjener det.

Martino er ikke overrasket over at La Liga er så jevn i år.

-– Det er fotball og alt kan skje.

Han tar med de fleste spillerne, bortsett fra Piqué, Jordi Alba og Neymar som fortsatt er skadet. De er kanskje klare for siste runde mot Atletico Madrid.

– Vi får se hvordan ting utvikler seg.

Han avslutter med å si at han ikke trenger å gjøre noe med spillernes fokus eller holdning.