Det var mange spillere som var i aksjon denne landslagspausen, og det ble mange mål av Barças stjernetrio.
Messi, Neymar og Suárez scoret åtte mål mellom seg, mens Sergi Roberto puttet for Spanias U21 lag. Nå nærmer det seg klubbkamper igjen, etter EM kvalifiseringskamper og vennskapskamper.
Lionel Messi spilte for Argentina i Bejing og Hong Kong. Han spilte 90 minutter i 2-0 tapet for Brasil, hvor han bommet på straffe. I kamp nummer to spilte han kun 30 minutter, men rakk å score to og få én assist mot Hong Kong, i en 7-0 seier for Argentina.
Neymar spilte samtlige minutter i begge kampene for Brasil, også de i Asia. Som kjent mot Argentina, men det var kampen mot Japan som stjal overskriftene. Brasil vant 4-0, og alle målene kom fra Neymar Jr. Som virkelig virker å ha funnet målformen.
Luis Suárez sliter med spilletiden om dagen og fikk sårt tiltrengte minutter mot Saudi Arabia og Oman. Han var involvert i målet mot Saudi Arabia og scoret to mot Oman, og viste frem gode avslutninger. Selv om det var mot Oman, så det bra ut fra uruguayaneren.
Javier Mascherano spilte også for Tata Martinos Argentina, og fikk spille som Messi med 90 minutter mot Brasil, og 30 minutter mot Hong Kong.
Gerard piqué spilte samtlige minutter denne landslagspausen for Spania. Den endte i tap i første kamp mot Slovakia, før det ble seier mot Luxemburg.
Jordi Alba ble også brukt i samtlige minutter for Spanias lag, som etter VM fortsetter å vise at de ikke er helt friskmeldte.
Marc Bartra fikk forhåpentligvis en god følelse med seg hjem fra landslagspausen. Unggutten spilte hele kampen som Spania vant 4-0 mot Luxemburg sammen med stoppermakker Piqué.
Sergio Busquets spilte også 180 minutter for Spania, og var kaptein for ’La Roja’ i de siste 20 minuttene mot Luxemburg.
Andrés Iniesta spilte hele kampen mot Slovakia, som ble en skuffende kamp for de røde. Mot Luxemburg var Don Andrés kaptein i de 70 minuttene han spilte.
Pedro Rodríguez spilte til sammen 55 minutter i begge kampene.
Sergi Roberto spilte begge kampene til U21 landslaget i deres kvalikkamper. Her scorte han også et mål i kampen mot Serbia som endte med et 2-1 tap og dermed gikk drømmen om å vinne det tredje europeiske trofeet i vasken for de unge spanjolene.
Ivan Rakitic spilte begge kampene for Kroatia, som er i kvalikgruppa til Norge, og hjalp dem til en god start på vei til EM. Han fikk med seg to assist totalt etter 170 minutter. Nyervervelsen på B-laget, Halilovic, var også med for Kroatias lag.
Ter Stegen har tatt jobben som målvakt på det tyske U21 landslaget i kamp mot keepere som blant annet Bernd Leno. Han holdt også nullen i to kamper mot Ukraina og Tyskland vant komfortabelt.
Claudio Bravo er på rekordjakt om dagen. Han holdt nullen mot Peru i Chiles eneste kamp. Han tok rekorden for antall spilte kamper på det Chilenske landslaget.
Jérémy Mathieu spilte 90 minutter for Frankrike da de slo Armenia 3-0.