Messi presenterte i dag Gillette som en ny partner til Barca, da tok han seg også tid til å svare på spørsmål.

– Han har et høyt potensiale, så jeg tror Neymar kan bli den beste i verden. Han er en god spiller og det er en fint å få spille med ham. Vi har et godt forhold både på og av banen, sa Messi til reporteren.

Leo fikk også spørsmål om den nye rollen som gjør at han får flere assist og færre mål.

– Jeg har alltid hatt mange assist, men nå spiller vi med spisser, før spilte vi med vinger. Enrique har ikke sagt at jeg skal gjøre noe annerledes, det har bare blitt sånn. Det blir flere muligheter for pasninger når det er to til som spiller sentralt.

– Jeg har også stor frihet på banen, men blir jeg spurt om å gjøre noe spesielt vil jeg gjøre det. Enrique gir meg mye frihet.

Argentineren nærmer seg målrekorden til Telmo Zarra på 251 mål i La Liga, og med kun tre mål opp kan det være vi får se enda en rekord bli brutt på grunn av Messi i nærmeste fremtid. Da kom også kampen mot Ronaldo opp.

– Jeg tenker ikke på personlige rekorder, men det er jo fint å være toppscorer i en liga hvor det er tradisjoner for å ha gode målscorere. Det er ikke noe jeg tenker på, det vil skje når det skjer. Når det gjelder Roanldo har ikke vi en kamp.

Han ble også spurt om hva som venter i fremtiden for Lionel Messi, og om Mexico kan være et alternativ. (Ronaldinho har nettopp dratt til Mexicansk klubbfotball.)

– Mexico har gode spillere og det er høyt nivå på fotballen de spiller, men i fotball vet man aldri hva som vil skje. I dag tenker jeg ikke på noe annet enn Barcelona, og vinne titler her, smilte Messi.

Gillette

Når det gjelder avtalen med Gillette har FC Barcelona kommet til en avtale med Gillette som gjør dem til det merket som skal stå for pleie-produkter til spillerne. De blir også Barcelonas offisielle barberer i Sør-Amerika til 2017.
Viktige folk tilstede på Camp Nou under presentasjonen var Lionel Messi, som også blir verdensambassadør for Gillette, general direktør i Barcelona, Antoni Rossich, og CEO for Gillette i Sør-Amerika, Alexandra Vegas. (Alle tre på bildet.)
Avtalen inneholder blant annet en limeted edition barberhøvler i Barcelonas farger, og en fotball klinikk med FCBEscola.