Barça-trener Luis Enrique er ikke overrasket over gårsdagens tap mot Paris Saint-Germain.

– Jeg er ikke overrasket over at PSG stakk av med seieren. De er utvilsomt å anse som en av de største favorittene til å vinne hele Champions League.

Seiersrekken brutt

Barça har fått en glimrende start på sesongen under Luis Enriques ledelse. Før gårsdagens kamp mot Paris Saint-Germain var katalanerne ubeseiret i både ligaen og Champions League. Mot franskmennene fikk rekken uten tap en brå slutt. De regjerende Ligue 1-mesterne vant 3-2 på Parc des Princes.
Enrique konstaterte etter kampen at motstanderen var effektiv foran mål, men mener at Barça kunne ha klart å få med seg poeng fra Frankrike.

– De tok sjansene sine og utnyttet våre feil til det fulle. PSG klarte å stå imot det høye presset vårt. Det var først i de siste tretti minuttene vi begynte å se farlige ut, og med større presisjon kunne vi ha klart et uavgjortresultat.

– PSG straffet oss hardt

Midtbanespiller Andrés Iniesta er enig med Enrique i at Paris Saint-Germain var dødelig effektive. 30-åringen understreker at Barça skal gjøre alt de kan for å komme tilbake på rett spor i Champions League.

– PSG var svært effektive, og de straffet oss hardt. Vi tapte mot et strålende lag med mange kvalitetsspillere. Nå skal vi se fremover og forsøke å unngå at det samme skjer igjen.