Maxwell står foran en ny gjenforening med Barça, og snakket om forholdet til klubben på dagens pressekonferanse.
Om å møte gamle lagkamerater.

– Å spille mot Barcelona er alltid et spesielt oppgjør for meg – spesielt i en konkurranse som er så prestisjefylt som Champions League. Jeg har mange venner der, masse folk som var veldig viktige i min karriere. Men vi legger alt det bak oss når vi går ut på banen.

Hvordan PSG vil takle trusselen med Neymar og Lionel Messi.

– Neymar? Det er veldig vanskelig å spille mot en spiller av hans kaliber, og det er enda verre nå når han kombinerer med Messi. Vi forsvarere vil måtte holde et skarpt øye med disse to, men selvfølgelig kan vi ikke bare fokusere på dem, det er mye talent i dette laget.

Fraværet av Zlatan Ibrahimovic på grunn av hælskaden.

– Det var tungt for Zlatan å få bekreftet at han er ute i denne kampen, ikke bare fordi vi begge spilte på Barcelona, ​​men fordi laget trenger ham, og han ikke er klar. Vi må klare oss uten ham og forventer at han kommer tilbake senere.

Fire uavgjorte og én seier på PSG sine fem siste kamper.

– Jeg tror vår relativt trege start på sesongen er delvis på grunn av det faktum at så mange av oss spilte i VM. Men vi jobber hardt med støtteapparatet for å hente oss inn, og vi håper at vi i morgen kan bevise at vi er tilbake.

Hvordan man kan slå Barcelona.

– Vi skal prøve å spille vårt eget spill og la dem løpe uten ball, selv om vi vet at det vil bli vanskelig, ettersom de spiller med mye intensitet. For å vinne en slik kamp må vi gi alt. Vi sikter ikke mot et uavgjortresultat: en så mbisiøs klubb som Paris har alltid som mål å vinne, noe som er desto viktigere etter at vi mistet to poeng mot Ajax i den første kampen.