Barças trener snakket også til pressen i ettermiddag.
Luis Enrique vet at tirsdagens kamp på Parc des Princes ikke vil bli enkel, og tror ikke det vil bli noe mindre vanskelig bare fordi Zlatan Ibrahimovic er ute med skade.

– Min tilnærming vil ikke være noe annerledes om han ikke spiller. Ethvert lag ville savne en spiller som ham, men PSG er fortsatt et skremmende og farlig lag. De har ressursene. De er en kandidat til å vinne Champions League.

Treneren føler likevel at laget er forberedt på å møte PSG, uansett hvilken tilnærming franskmennene har til kampen.

– Vi er forberedt uansett hva PSG gjør. Enten om de møter oss som Athletic Bilbao gjorde, eller om de holder det stramt i det bakerste leddet. De er et lag som kan spille oss ansikt til ansikt.

Treneren ble også spurt om hvor viktig det er å vinne i den franske hovedstaden.

– Målet akkurat nå er ikke engang å kvalifisere seg til utslagsrunden. Målet er å fortsette forbedringen som et lag, og å komme til slutten av sesongen i en god posisjon. Vi kan bare gjøre en forskjell i én kamp av gangen, og den kampen er alltid vår neste. Og mot PSG må vi være på vårt aller beste om vi ønsker tre poeng. Vi må være nøyaktighe og konsentrerte.

På spørsmål om Leo Messi, pååpekte Enrique egenskaper hos argentineren som lett kommer i skyggen for flotte mål og strøkne pasninger.

– Jeg syns fremdeles han er en fantastisk spiller, en avgjørende spiller. Han scorer og gir målgivende, og gjør også ting som han kanskje ikke er like anerkjent for, som å skape press og forsvare. Han er nummer én i verden i flere forskjellige aspekter av spillet.

https://www.youtube.com/watch?v=OQDj1BZ8AAs