(FC Barcelona 6–0 Granada CF): Det var mye å glemme etter kampen mot Málaga. Barcelona var tilbake på Camp Nou for å rette opp forrige kamps inntrykk.
Barcelona åpnet kampen meget svakt og Granada hadde styringen de første ti minuttene. Hjemmelaget snudde så bildet på hodet og viste kontroll ut over resten av omgangen. Etter drøye 25 minutter, via en feilpasning fra Granadas side, fikk Neymar ballen gratis i angrepsposisjon og brassen fikk endelig hull på Granadaforsvaret, med litt hjelp. Fullt fortjent ledelse etter perioder med høyt press fra FC Barcelona. Resten av omgangen gikk rolig før Messi bestemte seg for å løfte trykket. To målgivende pasninger til Rakitic og Munir (og Neymar) senere sto stillingen 3-0.
Etter pause fortsatte Barcelona det høye presset. Messi var veldig aktiv i å sette opp mulige mål, men ingen av medspillerne kommer til brukbare avsluttinger. Tok dog saken i egne hender og setter inn 4-0 i høy klasse og la til enda en gang for Neymar da han satt inn 5-0 målet. Når deg regner, flommer det, for Messi satt jaggu inn det 6. målet for kvelden med ti minutter igjen av kampen. Etter den siste scoringen gikk tempoet ned tre hakk og Barcelona cruiset inn seieren etter en fantastisk kamp.

Spillervurderinger

Bravo (5): Trår til når han må. Heldig på Granadas første skudd som gikk i stolpen. Barcelonas solide forsvar gir chileneren en lett dag på jobben.
Alves (6): Opp og ned-kamp for høyrebacken. Veldig mange innlegg til veldig mange Granada-spillere, men viser også god kombineringsevne med de andre angrepsspillerne. Serverer Messi på 4-0-målet.
Mascherano (6): Blir satt litt i skyggen av sin stoppermakker i dag. Åpner andre omgang med en meget sikker oppvisning.
Mathieu (9): Noen vanvittige involveringer. Kanskje den «hurtighets-testen» ikke var oppspinn likevel? Takler som en gud.
Adriano (4): Grei kamp av altmuligmannen. Har dog hatt bedre kamper, da han var relativt anonym under lengre perioder.
Sergio (5): Trygg i ankerrollen sin som vanlig. Tok litt tid før han kom seg ordentlig inn og slo noen uvanlige pasninger. Ikke av den skyhøye standarden verdens beste anker kan levere i dag.
Xavi: (6) Starter sin første La Liga-kamp denne sesongen. Instrumentell i kontrollen på midtbanen med sine to medspillere. Ballkontrollen sitter om det skulle vært 2011.
Rakitic (8): Viser god ro og spillforståelse. Meget trygg i sin posisjon. Intet utenom det vanlige. Presser Granada-spilleren som «gir» ballen til Neymar og scorer 2-0. Byttes av til stående applaus.
Neymar: (9) Er mye involvert i angrep. Scorer hattrick og virker rett og slett som en annen spiller enn fra i fjor.
Messi: (10 BB) En fantastisk kamp av argentineren. Involvert i alt som skjer og nesten alle mål. Noterer for seg sitt 401. mål i karrieren og legger til rette for utallige målgivende sjanser. Neymar tar brorparten av de og banker de i mål.
Munir: (6) Viser god arbeidsvilje. Bommer på åpent mål, men hans evne til å posisjonere seg riktig er enorm. Kommer til avslutning som Neymar retter opp. Byttes ut for Sandro.
Sergi Roberto (5): Virker mer tilfreds i midtbanen, men har lite å gjøre da kampen er vunnet og over da han kommer inn.
Marc Bartra (5): Hadde noen gode involveringer, men får ikke satt preget på kampen. Kommer inn for å sikre resultatet.
Sandro (5): Samme som sine med-innbyttere.