23 spillere var involvert i den siste treningen før kampen i morgen.
I morgen møtes Barcelona og Granada til sjette runde i La Liga. Granada ligger for øyeblikket på en godkjent åttendeplass på tabellen, med to seire, to uavgjort og et tap. Selv om tapet kom i siste serierunde, mot Levante, må du ikke tro at Granada blir lett match av den grunn. De har vist at de ikke er redd for å ta seg til rette på bortebane, og ble sist helg det andre laget til å slå Athletic Bilbao på nye San Mames. En bragd kun Atlético Madrid har gjort før dem.
Barcelona på sin side ønsker nok å slå tilbake etter onsdagens poengtap på La Rosaleda. Selv om Barcelona så langt har holdt nullen i samtlige kamper denne sesongen avsluttet laget kampen mot Málaga uten et eneste skudd på mål, noe som ikke har skjedd på over ti år. Messi, Neymar og co er nok derfor svært sultne på å slå tilbake i morgen, på Camp Nou.

Masip og Rafinha fremdeles ute

Da troppen tidligere i dag gjennomførte sin siste treningsøkt før morgendagens kamp stilte 23 mann på trening. Unntatt skadede Rafinha og Masip stilte samtlige førstelagsspillere til trening. I tillegg trente Munir og Sandro med førstelaget, noe de har gjort en god stund nå. Bli derfor ikke overrasket om du ser de i aksjon i morgen.
Luis Enrique fortsetter med å holde troppen hemmelig frem til kampdagen, og vi får derfor ingen antydninger på om ungguttene får enda flere sjanser fra start. Svaret på det får vi i morgen 18.00.
Hva?
FC Barcelona – Granada CF
La Liga, Jornada 6

Når?
Lørdag 27. september, 18.00
Hvor?
Camp Nou, Barcelona