Onsdag kveld fikk Barcelona-fansen se Sergi Samper for første gang i en tellende kamp for førstelaget.
Sergi Samper er ingen hvem som helst. Ingen andre spillere har gått absolutt alle gradene i klubben. Samper har spilt for Barcelona siden han var seks år gammel, og har aldri ikledt seg en annen fotballtrøye enn den blårøde.
Nå 13 år senere fikk han sin debut fra start i Champions League-oppgjøret mot APOEL. Ikke nok med det, men den unge midtbanespilleren spilte samtlige minutter, og ble av flere medier kåret til banens beste.
Sergi Samper er en spiller vi kommer til å se mer av i fremtiden, og blir av klubben regnet som den neste store spilleren. I går meldte den katalanske radiokanalen RAC1 at Pep Guardiola i 2011 overtalte Samper til å bli i klubben. Det var på samme tid som Arsenal hentet Bellerin og Toral. Arsenal skal ha prøvd seg også i sommer, men ble blankt avvist.

En naturlig leder

Sergi Samper har tidligere uttalt at Xavi er hans store forbilde, og at han har studert absolutt alt Barca-kapteinen har gjort. Men for et par måneder siden ble Samper satt på prøve på Barca-TV, og der viste unggutten at han tenker helt likt som Sergio Busquets. Se på klippet under som er med engelske tekster.