De to førstelagsspillerne kan komme i aksjon i kampen mot Atlético. I hvert fall dersom Barça skulle vinne mot Elche på søndag.

Piqué tilbake på treningseltet på hviledagen

Det kan virke som om den siste tids utvikling i ligaen har gitt en vitmininnsprøytning i troppen, foran de to siste oppgjørene mot henholdsvis Elche (B) og Atlético (H), som nå faktisk kan sikre Barça et nytt ligagull.
Det er trolig av denne grunn at Gerad Piqué (hofte), sammen med seks andre frivillige, møtte opp på Ciutat Esportiva for å fortsette gjenopptreningen i dag — når Barça i utgangspunktet skulle ha en hviledag, etter den planlagte treningen i går. Det mener i hvert fall Sport, som var tilstede på treningsfeltet i ettermiddag.
Ifølge MD, som også var tilstede på Ciutat Esportiva, var Piqué i aksjon på treningsfeltet sammen med Pinto, Oier, Iniesta, Cuenca, Xavi og Mascherano.
Dersom Barça sikrer tre poeng mot Elche på søndag, er det ikke utenkelig at også Jordi Alba (lår) blir sluppet løs på venstreflanken mot Atlético. Venstrebacken ble også skadet i Copa del Rey-finalen, men har til hensikt å bli klar før sesongens siste kamp, skriver Sport.

Neymar rekker trolig ikke sesongavslutningen

Når det gjelder Neymar (legg), som ble skadet i Copa del Rey-finalen, var også han innom treningsfeltet i dag, men syntes ikke ute på gressteppet. Angivelig var angriperen inne til en legesjekk, for å kontrollere status på gjenopptreningen.
Ifølge 22-åringen selv, har han hatt som mål å kunne bidra i den potensielt sesongavgjørende hjemmekampen mot Atlético neste helg.

– Jeg visste at det ville bli en lang periode ute, men om tre uker er jeg forhåpentligvis tilbake og klar for kampen mot Atlético Madrid på Camp Nou, sa Neymar i et intervju med brasilianske SportTV for drøyt to og en halv uke siden.

Ifølge Sport ser det av dagens legesjekk ut som om Neymar dessverre ikke vil rekke hjemmekampen i den 38. serierunden. Situasjonen kan likevel endre seg i løpet av den kommende uken.
https://www.youtube.com/watch?v=sa0o0GQ11O0
VIDEO (FC Barcelona): Fra gårsdagens trening i Barcelona.