João Cancelo – here we go!

FC Barcelona og Manchester City er enige om utlån av den portugisiske høyrebacken. Det skal være snakk om en ettårsavtale. Barcelona betaler ingen sum for å låne spilleren og dekker kun deler av spillerens lønn.

João Cancelo har på klubbnivå spilt for flere store klubber, inkludert Benfica, Valencia, Juventus og Manchester City. Han er en av verdens beste backer, og kjent for sin allsidighet, gode pasningsferdigheter og evne til å bidra både offensivt og defensivt på banen. Cancelo har også representert det portugisiske landslaget i ulike internasjonale mesterskap.

Sterkt ønsket av Xavi
Cancelo har vært blant de mest etterspurte av Xavi, og det er ingen tvil om at backplassen har vært en posisjon han har ønsket å styrke. Det har lenge versert rykter om Cancelo, samt andre kandidater som Juan Foyth og Iván Fresneda.

Cancelo er en allsidig spiller som kan operere både på høyre og venstre flanke. Han kan også veksle mellom å være en offensiv drivkraft, samt å bli igjen defensivt for å kontrollere de bakre rekker.