Pedro møtte pressen etter dagens trening, og snakket om tittelracet i La Liga.
Spilleren mener det er en sensasjon at laget igjen har alt i egne hender, og har troen på at laget har det som skal til for å vinne årets La Liga.

— Vi har troppen og spillerne til å gjøre det.

Videre sider vingen at det var en stor boost i moralen til laget når de nå kun trenger å vinne sine egne kamper, uavhengig av hva som skjer med de andre kampene. Mange ser til oppgjøret mot Atlético som avgjørende, men først må Elche slås.

— Om vi ikke vinner søndagens kamp har vi brått ingen sjanse til å vinne noe i år. Vi har muligheten nå med kun to kamper igjen, og det ville vært utilgivelig av oss å ikke gripe sjansen.

En ny sjanse

Pedro trodde, som alle andre, at alt håp var ute etter 2-2 mot Getafe, og han innrømmer at laget hadde gitt opp tittelen.

— Det var utenkelig at resultatene skulle bli som de ble, og derfor hadde vi gitt opp ligaen. Men disse tingene skjer. Hver eneste kamp er vanskelig, og vi kan fremdeles oppnå noe stort i år. Vi har fått en ny sjanse i ligaen, og med to kamper igjen vil vi gi alt, det er det ingen tvil om. Vi skal dra dit i håp om å vinne, og få et godt resultat. Men vi må være fokuserte så vi kan få muligheten til å vinne tittelen hjemme, foran våre egne fans.

Pedro avsluttet pressekonferansen ved å si noen få ord om sin egen form denne sesongen.

— Jeg har scoret en del mål, men jeg har ikke spilt så mye. Hver eneste sesong er forskjellig, og vanskelig, men det jeg ønsker er å gjøre det meste ut av mine muligheter.