Argentineren er både nærmere noen gang en retur, men også langt vekke.

Lionel Messi er etter alt å forstå ferdig som spiller i PSG og har lenge vært linket vekk til andre klubber. Selvfølgelig er han ryktet tilbake til FC Barcelona, men også Inter Miami og nå siste Al Hilal i Saudi Arabia. Sistnevnte skal være med en kontrakt på samlet verdi over en milliard euro i løpet av et år. En svimlende sum.

Må handle raskt

Lionel Messi ønsker i følge ryktene helst å vende tilbake til Barcelona, men kretsen rundt han skal forsøke å overtale han til å signere for en av de andre klubbene. Situasjonen gjøres ikke bedre av at Barcelona i stor grad har svært liten tid på seg.

Gerard Romero melder at det foreligger litt misnøye blandt familien til Messi. De er ikke fornøyde med hvor tregt ting går, ei heller at La Liga skal være så vanskelige å få på banen.

Tebas i Barcelona

Javier Tebas var i et møte med Joan Laporta og FC Barcelona i går 1. juni. Møtet skal ha vart i litt over to og en halv time, og resultatet skal ha vært positivt med tanke på signeringen av Messi, men også registrering av andre spillere. Klubben forventer nå å få et grønt signal innen 7-10 dager. Messi og Co. synes dog at dette er litt for lang tid.

Det er derfor litt usikkert hva som kommer til å skje, og flere i klubben og media rundt lurer på om Barcelona kanskje tok det for gitt at Messi skulle signere for klubben igjen. Representantene fra Saudi skal også være litt kjølige på ankomsten til Messi nå.

Xavi har sagt at «alt er opp til Messi nå», så da gjenstår det bare å se hvor denne visen ender.

Vi følger saken…

kilder: Gerard Romero, Jijantes FC