Skal ha mottatt bud når hans situasjon fortsatt ikke var avklart.
Før Bayern valgte å signere Xabi Alonso, skal Pep Guardiola ha forsøkt seg på Xavi. Det var ikke før på sensommeren at Xavi bestemte seg for å bli i Barcelona, og da skal midtbanemaestroen ha fått et tilbud fra sin tidligere sjef.
Xavi fortalte Guardiola at det ikke var aktuelt å signere for en av Barcelonas største rivaler, uavhengig om klubben befinner seg i Spania eller et annet land. Det skriver Mundo Deportivo. Louis van Gaal skal også ha forhørt seg om sin tidligere elevs tjenester, men ble også avvist.
Xavi har siden fortalt at om han forlater katalanerne, så blir det enten til USA eller til en arabisk klubb. Han fikk imidlertid flere tilbud fra arabiske og amerikanske klubber, men valgte til slutt å bli i Barcelona, selv om han fikk beskjed om at rollen hans ikke var like viktig lenger.

Liverpool og Man Utd jakter Alves

Sommeren 2015 utløper Dani Alves’ kontrakt med Barcelona. Han står dermed fritt til å forhandle med ny klubb i januar. Nå skriver Daily Express, gjengitt av Mundo Deportivo at storklubbene Liverpool og Manchester United begge ønsker seg brasilianerens tjenester. Barcelona har allerede hentet 31-åringens erstatter i Douglas.