Nesten halve Barca B var ønsket av andre klubber.
Mundo Deportivo skriver i dag at bortsett fra Real Madrid, Atletico Madrid, Espanyol, Real Sociedad og Athletic Bilbao så ønsket resten av La Ligas klubber å signere Adama denne sommeren. Han var den spilleren som var mest ønsket av Europas toppklubber. Totalt 20 klubber har henvendt seg til Barcelona angående 18-åringens tjenester. Blant klubbene utenfor Spania som ønsket unggutten finner vi: Manchester United, Everton, Southampton, Stoke og Ajax.
Man Utd, Real Madrid, Chelsea, Juventus, Ajax, Arsenal, Valencia, Everton, Celtic, Basel, Córdoba, Deportivo, Eibar og Elche er noen av klubbene som skal ha fått nei på bud på spillerne: Patric, Grimaldo, Samper, Adama, Dongou, Sandro og Munir. De største klubbene har prøvd å henvende seg direkte til spilleren, for å friste spilleren før de legger inn et bud på summen av utkjøpsklausulen. Klubbene som ikke har hatt økonomiske muskler, har først henvendt seg til Zubizarreta. Alle fikk et kontant nei.

Sandro og Munir ønsket av toppklubber

Før Juventus signerte Morata for 20 millioner euro prøvde de seg på Barcelonas spisstalenter, men fikk avslag. Real Madrid skal også ha forhørt seg om Munir, som erstatter for Morata. Det samme skal Arsenal og Chelsea ha gjort, men alle fikk avslag. Arsenal skal også ha forhørt seg om Sergi Samper, men Barcelona ville ikke gi slipp på sin juvel.
Grimaldo har vært ønsket av Sevilla, Sampdoria og Benfica, mens Patric har vært ønsket Lazio, Hellas Verona, Basel og Club Brügge i løpet av sommeren.
Med andre ord, så har Barcelona-styret hatt nok å stri med denne sommeren.
Ps. Gjennomsnittsalderen til Barca B er i år på utrolige 19,3 år.