Lagets kaptein håper å hente hjem prisen senere i måneden

Alexia Putellas er en av de nominerte til prisen «UEFA Women’s Player of the Year» sammen med Beth Mead fra Arsenal og Lena Oberdorf fra Wolfsburg. Vinneren annonseres neste uke på torsdag den 25. august under trekningsseremonien til denne sesongens UEFA Champions League turnering for herrene. Seremonien finner sted i Istanbul i Tyrkia.

God form

Alexia og resten av laget hadde en fenomenal sesong nok en gang. Det ble tittel i ligaen, Copa de la Reina og den Spanske supercupen. Barça Femení var også finalister i UEFA Women’s Champions league, men tapte mot Lyon og Ada Hegerberg da Putellas scoret Barcelonas eneste mål i den kampen. I ligaen tok laget samtlige poeng, uten et eneste tap gjennom hele sesongen. 28-åringen selv scoret 18 mål og noterte for seg 15 målgivende pasninger.

Avbrutt sommer

Alexia skulle egentlig være med resten av den spanske troppen til sommerens Fotball EM for kvinner, men en kneskade satte en stopp på de planene. Hun holder for øyeblikket på med rehabilitering av skaden etter en operasjon i juli. Forventet utetid er mellom 10 til 12 måneder så det er dessverre lenge til vi ser Putellas på banen igjen.

Følg oss også på Discord hvor vi fortløpende oppdaterer alt Barça-relatert og samtidig tilbyr livechat, videoinnhold og muligheter for Q & A til oss i redaksjonen: https://discord.gg/ACXGsHdJ