Vi i Blaugrana har lenge hatt et ønske om å utvide tilbudet vårt og å tilby mer interaktivt innhold. Vi ønsker også gjerne å se på muligheter for forbedringer, modernisering og tar gladelig imot konstruktive innspill fra dere lesere.

Nå er tiden kommet for å ta nye steg. I takt med Laporta og Barca drar vi også i spakene og forsøker få mer liv i Blaugrana igjen etter en periode med mindre produksjon og innhold enn vanlig. I første omgang vil endringene kun medføre flere og bedre tilbud til dere lesere (og forhåpentligvis etter hvert også lyttere?), samtidig som ingen i redaksjonen mottar lønn for arbeidet og vi er helt avhengige av å få dekket driftskostnader og andre utgifter. Det vil derfor på sikt bli en overgang til betalt medlemsskap via Patreon hvor man betaler for tilgang til våre nye tjenester, og selvsagt kan man bidra mer om man ønsker det. Vi er kjempetakknemlige for all støtte vi får.

Nyheter innebærer blant annet bruk av Discord, fremtidig videoinnhold, ønsker om podcast samt felles møtearenaer for kampnytelse og etablering av nye bekjentskap. Discord er en mer levende plattform, en server myntet på fortløpende oppdateringer fra både A-laget, B-laget, Femení m.m., diskusjoner både dere lesere og oss i redaksjonen mellom, Q & A, og flere andre spennende ideer. Discord lastes enkelt ned som en egen app og linken til vår kanal er https://discord.com/invite/QJctzedyhm

Vi oppfordrer til å bruke ekte navn, saklighet, humor, litt takhøyde og ellers god SoMe-etikette, og vi har dyktige moderatorer som vil bistå ved behov. Vel møtt!

Ved spørsmål om bruk, innlogging, innhold eller lignende, ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: magnus.o.ingier@blaugrana.no

Leave a Reply