Mens president Laporta maler over fluer, dritt og gammel rust med bred kost publiseres det saker om Barças økonomiske kaos i nærmest samtlige aviser og nettaviser. De færreste gir et tilnærmet korrekt bilde av situasjonen og mange har nok et ønske om å generere klikk fremfor å fremme sannheten.

Men hva er sannheten? Hvor kan vi få pålitelig informasjon om ståa i klubben når Laporta i egen person uttaler at alt vil være klart til seriestart og at alle spillere vil registreres, at man ønsker B. Silva OG beholde Frenkie de Jong, samtidig som han i sekvensen etter forteller at Lewandowski er førstepri for å få registrert inn mot serieåpningen mot Rayo nå på lørdag?

Hva skal vi tro? Hvor mange spaker kan Laporta dra i før gulvet under han åpner seg? Det er ingen tvil om at forgjengeren Bartomeu (som burde vært fengslet for lenge siden i mine øyne) ga Laporta en nærmest umulig oppgave, trolig også bevisst for å styrke egne sjanser ved neste valg. I pokerverden kan man si at Laporta fikk elendige kort på hånda, men i stedet for å spille ‘safe’ banket han alle egne og samtlige lånte sjetonger i bordet og meldte ALL IN blindt. Nå er det bare å krysse fingrene for at det holder inn, for hva er status om det ikke går? Blir vi det nye AC Milan? Eller verre?

Hva tenker du om kaoset, og ønsker du en mer utfyllende dekning av dette?