Kunne du tenke deg å jobbe med oss som elsker Barcelona?

Er du over middels interessert i FC Barcelona, nyhetssulten, kjapp og god til å skrive? Liker du kommunikasjon, er engasjert og har stå-på-vilje? Da er det akkurat deg Blaugrana er på jakt etter.

Det viktigste for oss er at du er flink til å skrive, har lyst til og bidra og står på. Studerer du journalistikk, er dette en ypperlig mulighet til å få publisert artikler. Kan du i tillegg spansk er dette en fordel.

I denne omgang er vi på jakt etter deg som kan publisere flere artikler hver eneste uke. Du må derfor være nyhetssulten, ha øye for en god sak, samt være kildekritisk. Det er et krav at du kan levere minst tre saker hver eneste uke. Du må også ha mulighet til å skrive referat etter kampene våre.

Vi kan tilby en fantastisk redaksjon med god humor, samarbeidsvilje, og som alle har hjertet i Barça. Med tiden vil du få mer ansvar. Opplæring vil bli gitt, men det er en fordel om du kan WordPress fra før.

Redaksjonen drives på ren frivillighet, men vi belønner gode prestasjoner. Flere av våre skribenter har siden fått jobb i noen av landets største mediehus.

Høres dette interessant ut? Send en søknad til ansvarlig redaktør Tommy Granli Muniz på e-post: tommy.g.muniz@blaugrana.no. Henvendelser besvares fortløpende!