Luis Enrique møtte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Villarreal. Her er litt av hva han hadde å si.

– Villarreal er en av de sterkeste motstanderne i ligaen. Vi vet at de har en god trener og at de har gjort gode signeringer. Det blir en spennende kamp for oss og det vil kreves at vi tilnærmer oss med omhu.

FC Barcelona vil møte tre tidligere spillere i denne kampen; brødrene Giovani og Jonathan dos Santos samt Javier Espinosa.
Etter en overtalende start mot Elche sist uke, ser Luis Enrique lyst på fremtiden.

– Vi har hatt en flott treningsuke. Vi kommer til å trenge det beste laget vi kan få til.

Luis Enrique benyttet også muligheten til å kommentere på Gerard Piqués fravær fra landslaget samt nysigneringen Douglas.

– Gerard sliter med en sår hofte. Om noen uker vil vi ha et svar på hvordan det går.

– I prinsipp vil Douglas spille i sin naturlige posisjon. Vi er gode nok i angrep fra før, men det vil nok bli muligheter for han å gå opp i angrep også.

Troppen

Følgende spillere har blitt tatt ut til kampen mot Villarreal.
Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Messi, Neymar, Rafinha, Bravo, Bartra, Alba, Roberto, Alves, Mathieu, Masip, Munir & Sandro.
Neymar er tilbake, mens Iniesta sliter med skade i kneet og må melde forfall. Mascherano må stå over grunnet det røde kortet han fikk mot Elche. Ter Stegen og Vermaelen fortsetter å komme seg tilbake fra skade. Douglas har bare trent én gang med laget. Adriano, som fikk det grønne lyset på onsdag, blir også hjemme. Luis Suárez er, åpenbart, uaktuell. Uruguay-spissen trener dog hver dag for å holde seg i form.
foto: fcbarcelona.es