Argentineren ute på ubestemt tid etter den ubehagelige situasjonen under lørdagens kamp. Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag kveld.

Det var mot slutten av førsteomgang i lørdagens hjemmekamp mot Alavés at Agüero plutselig ble filmet mens han lå langstrakt på gresset. Slikt er naturligvis ikke et uvanlig syn på en fotballbane, men det spesielle var at spilleren lå nede og tilsynelatende slet med pusten.

Etter et par minutters undersøkelse av det medisinske apparatet gikk angriperen heldigvis av banen for egen maskin. Det var likevel klart at det var noe med uregelmessig med 33-åringens tilstand, og ble fraktet til sykehus for kardiologiske undersøkelser.

Mandag kveld bekreftet klubben at argentineren er ute av spill inntil videre, og at han skal utredes og behandles av kardiologen Josep Brugada de neste tre månedene. Hans respons på behandlingen vil avgjøre veien videre. Ut ifra klubbens pressemelding er det usikkert om han definitivt er ute av spill i hvert fall i denne perioden, eller om han etter hvert kan delta i kamper mens behandlingen pågår.

Vi ønsker Agüero god bedring og håper å se ham tilbake på banen om ikke altfor lenge!