Ifølge sikre kilder, blant dem svært troverdige Fabrizio Romano, er stjerneskuddets kontraktsforlengelse med klubben nært forestående.

Også Fernando Polo i Mundo Deportivo er på saken, og melder samtidig at kontrakten kan strekke seg til sommeren 2027. Ifølge ESPN vil Fatis lønn gradvis øke hvert år av kontrakten, en løsning som skal være valgt som følge av klubbens økonomiske situasjon.

Fordi ungguttens nåværende kontrakt med klubben utløper sommeren 2022, altså om kun noen måneder, har det naturligvis vært spekulasjoner rundt hans fremtid i klubben. Blant annet meldte Mundo Deportivo for noen dager siden at flere europeiske storklubber fulgte spillerens kontraktssituasjon tett.

Barcelona skal etter sigende ha hatt en ensidig opsjon på to års forlengelse av kontrakten, men klubben skal ha vegret seg for å bruke den som følge av tvil rundt lovligheten av slike klausuler for spillere som på kontraktstidspunktet er under 18 år (noe Fati var da han signerte den nåværende kontrakten).

Får vi se mer av dette de neste årene?

Imponerende retur

Fati har mer enn imponert etter at han for kort tid siden returnerte til banen etter over 300 dager på sidelinjen med skade. Mot Valencia vartet han først opp med en klinisk scoring fra langt hold, før han fremprovoserte et straffespark.

Og nå ser det altså ut til at 18-åringen forblir i klubben han har spilt siden han var ni år gammel. Forhåpentligvis vil vi bli servert Fati-magi i flere år fremover.