Det ble en svært hektisk kveld og natt i Barcelonas klubbkontorer.
Da overgangene til Emerson Royal, Ilaix Moriba og Rey Manaj ble bekreftet i løpet av overgangsvinduets siste dag, så det allerede ut til å ha vært en hektisk dag for klubbens ledelse – og det var før døgnets siste timer.
Noen timer før midnatt begynte nemlig ryktene å svirre om en mulig retur til Atleti for Antoine Griezmann. Ryktene tilsa også at Barça ønsket å hente Luuk de Jong fra Sevilla for å innfri Koemans ønske om en ekstra spiss i troppen.
Til slutt skulle seg vise seg at begge overgangene var avhengige av at Saúls overgang fra Atleti til Chelsea gikk i boks. En stund så det ut til at alt skulle renne ut i sanden, men like før midnatt og lenge etterpå, kom de offisielle bekreftelsene på rekke og rad.
Griezmann til Atlético Madrid
Franskmannen lånes til hovedstadsklubben, som betaler spillerens lønn. Avtalen er på ett år, med mulighet for ett års forlengelse. Flere medier melder at Atleti plikter å kjøpe spilleren for 40 millioner euro ved låneavtalens utløp. Barcelona opplyser om at avtalen inneholder en slik klausul, men beløpet er ikke bekreftet fra offisielt hold.
Luuk de Jong til Barça
Langt på overtid ble også nederlenderen klar for Barcelona. Spilleren lånes fra Sevilla frem til neste sommer, og Barcelona betaler spillerens lønn. Avtalen inneholder også en kjøpsopsjon på spilleren.


Vi ønsker Griezmann lykke til på ferden videre!