Ifølge ESPN er Busquets og klubben enige om en betydelig lønnsreduksjon, i likhet med Alba og Piqué. Men det er verre med Roberto, skal man tro det amerikanske nyhetsnettverket.
Barcelona ønsker å forlenge Robertos kontrakt med to år og redusere lønnens hans med 40 prosent, ifølge ESPN. Spanjolens nåværende kontrakt går ut neste sommer. Nyhetsnettverket hevder også at Roberto er misfornøyd med klubbens tilbud, blant annet fordi han av andre klubber er tilbudt betydelig bedre betingelser.
Ryktene rundt kapteinens manglende vilje til å gå ned i lønn har gjort vondt, fortalte Roberto etter ligakampen mot Real Sociedad. Det er dermed grunn til å ta disse nyhetene med en klype salt, som ellers.

Blir ikke kvitt Umtiti

Klubben har som kjent irritert seg over Umtitis oppførsel de siste ukene. Franskmannen har ikke ønsket å godta noen av tilbudene han har mottat fra andre klubber, selv om han per dags dato er sjettevalg på stopperplass i Barcelona. Hans skyhøye lønn og motvilje til å selges har etter hvert gjort ham til en plage for Joan Laporta.
Nå melder både Sport og ESPN at Barcelona har gitt opp å selge Umtiti. Klubben håper derfor å komme til enighet med spilleren om en lønnsreduksjon.