Barça ligaåpner mot Real Sociedad søndag kveld, men flere nysigneringer er fortsatt ikke registrert for ligaspill.
Det er ikke akkurat noen hemmelighet at Barcelona lenge har stevet med å slanke lønningslisten for å holde seg innenfor LaLigas mye omtalte lønnstak. Så lenge klubben ikke har tilstrekkelig rom innenfor lønnstaket, kan nye spillere ikke registreres for ligaspill. Ettersom klubben lenge har vært over eller rett under lønnstaket, har det så langt ikke vært mulig å registrere flere av sommerens nysigneringer.
Denne uken meldte likevel flere kilder at Barcelona har registrert Emerson. Men fortsatt mangler Depay, Agüero og Eric García. Registreringsfristen går ut samtidig som overgangsvinduet stenger, ved midtatt 31. august. Men kubben ønsker naturligvis å få registrert spillerne så fort som mulig, slik at de er disponible for Ronald Koeman også i ligaåpningen.
Fredag ettermiddag meldte Catalunya Ràdio imidlertid at Depay og Eric García – ifølge klubbkilder – registreres i løpet av lørdag, noe som vil gjøre dem tilgjengelig for søndagens kamp. Registreringen av Agüero haster ikke like mye da han som følge av en skade uansett mister flere ligakamper.