Det bekrefter den franske klubben i kveld på sine hjemmesider.

Lenge ventet

Etter at dette tidligere ble kjent at Lionel Messi ikke fornyet kontrakten med FC Barcelona har det blitt spekulert på hvor han ender opp. Ble det ny kontrakt i Barcelona, ble det gjenforening med Pep i City, skulle Chelsea snappe han opp rett foran alle? Nei det ble PSG til slutt som lenge mange hadde ventet.

Mange kanaler

Alt i fra journalister til kongelige fra Qatar har hatt en mening om hva som skjer med Messi. Den franske klubben klarte ikke å vente lenger og valgte å presentere Messi allerede i kveld. På klubbens offisielle kanaler finnes det videoer og bilder med Lionel Messi i PSG-drakt og på Parc des Princes.
Det skal dreie seg om en kontrakt på to år med videre opsjoner i fremtiden. En av kondisjonene skal være at Argentina skal ta førsteprioritet når tiden byr seg for landskamper, samt at det argentinske landslaget kan bruke PSGs toppmoderne fasiliteter for å trene. VM skal tross alt spilles om litt over et års tid og Leo har ikke tenkt å kaste bort tid eller krefter.
Vi vil med dette ønske Lionel Andrés Messi minst like mye lykke og glede som vi har nytt disse årene videre i karrieren. Hvis ikke mer, for det fortjener du!