Klubbens tålmodighet med spilleren og hans representanter snart være nær ved å løpe ut.
Ifølge troverdige Ferran Martínez i Mundo Deportivo ga klubben sitt foreløpig siste tilbud til spilleren onsdag, i et forsøk på å komme til enighet før førstelagets avreise til treningsleiren i Tyskland. Men spilleren ble som kjent ikke med på reisen til Baden-Württemberg. Den katalanske sportsavisen hevder videre at Barcelona ikke hadde hørt noe fra Moribas representanter i hvert fall frem til søndag, noe som – forståelig nok – skal ha irritert klubben.
Derfor skal klubben angivelig ha fortalt spillerens representanter at en løsning i saken må være på plass i løpet av inneværende uke, og hvis ikke vil saken anses som avklart fra klubbens side. Barcelona tror at representantenes tidsbruk skyldes forhandlinger med andre klubber, ifølge Mundo Deportivo.

Klubbens tilbud ligger fortsatt på bordet

Tilbudet som klubben ga spilleren på onsdag, skal ifølge Martínez fortsatt være gjeldende. Klubben skal ha tilbudt Moriba en kontrakt på tre år, slik at han eventuelt kan reforhandle kontraktsbetingelsene som 21-åring. Det er dermed opp til spilleren selv om han ønsker å bli værende i klubben han har spilt i siden 2010.
Hva håper du skjer med Moriba?