I sin første kamp for klubben fikk Memphis Depay notert seg for scoring foran et jublende publikum.
Depay startet kampen på benken og fikk se Barca komme godt i gang. Piqué, noe heldig, satt inn 1-0 på straffe, før Rey Manaj økte til 2-0 med et flott løp inn i boksen på et innlegg fra Nils Mortimer. Samu Sainz og Girona hadde skumle hensikter og Nils Mortimer lagde et klønete straffespark som Sainz scoret på. Samme mann traff også tverrligger like etter, men lagene gikk til pause med 2-1 til Barca.
Rett før pause krasjet Rey Manaj med en Girona spiller og holdt seg til hodet. Klubben har sagt at de byttet Manaj ut i tilfelle det var snakk om en hjernerystelse, men at de i førsteomgang tror det bare var hodepine. Det gjorde at Depay kom inn på spissplassen med tre minutter igjen av første omgang.
Etter pause så man en nederlender som prøvde og prøvde, uten at han fikk satt ballen i mål. I det 85. minutt fikk Barca enda en straffe, og da fikk Depay endelig sin scoring. Det var 50 prosent tilskuerkapasitet på Estadi Johan Cruyff, og hver gang Depay var involvert kunne man høre jubelbrøl. Fansen fikk se et Barcelona som skapte en del mot Girona, men kampen endte 3-1 til tross for at Frenkie de Jong og Griezmann, blant andre, kom inn i andreomgangen.

Unggutta imponerer

Baldé har imponert når han har fått spille på venstrebacken i de to første treningskampene. Solid defensivt i dag og skaffer straffen som ender i 1-0. Utfordrer flere ganger og drar seg forbi med farten sin, som han også får bruk for i det defensive.
Rey Manaj scoret hattrick i første treningskamp og fortsatte målformen i kveld. Dro med seg stopper en vei, før han forandret løpet sitt mot første stolpe og satte ballen i mål. Et skikkelig spiss-mål.
Yusuf Demir, som ble hentet på lån fra Rapid Wien til Barca B i sommer, har imponert med god teknikk og et bra tyngdepunkt. Kan bli spennende å se hva østerrikeren gjør for B-laget denne sesongen.
Gavi – hva skal man egentlig si. 16 år og det ser ut som at han hører hjemme på nivået med resten av førstelagsgutta. Ekstrem nærteknikk, godt overblikk og god pasningsfot. Fikk 30 minutter på banen i dag og kunne fint notert seg for et par assist. Pablo Páez, eller Gavi som han er kjent som, kan utfordre flere av midtbanespillerne allerede denne sesongen, men skal nok få en hel sesong på B-laget først. Ufortjent at han kun fikk 84 minutter for B-laget forrige sesong.