Den unge midtbanespilleren imponerte til tider stort forrige sesong, men kan bli degradert dersom han ikke blir enig med klubben om en ny kontrakt.
I hvert fall dersom man skal tro Sport og deres normalt så troverdige Albert Rogé. Moribas kontrakt går ut neste sommer, noe som gjør at klubben ønsker å forlenge spillerens kontrakt. Forhandlingene mellom partene virker imidlertid å stå mer eller mindre fast.
Ifølge Sport er det klubbens tilbudte lønnsbetingelser som spilleren og hans representanter er misfornøyd med, spesielt ettersom flere andre klubber vil kunne tilby langt mer lukrative betingelser til 18-åringen. Årsaken er naturligvis Barcelonas svært trange økonomi, som gjør det vanskelig å opprettholde betingelsene spillerne har fra kontrakter inngått før Laportas gjeninntreden i klubbens kontorer.

Ingen kjære mor for Moriba

Unggutten var ikke en del av førstelagtstroppen som spilte sommerens første treningskamp på onsdag. Han er heller ikke en del av Barça Bs tropp som spiller sommerens første treningskamp fredag. Det virker dermed som at klubben ønsker å fryse ut Moriba så lenge han ikke inngår en ny kontrakt med klubben. Fornyer ikke spilleren kontrakten, vil det haste for klubben å selge ham. I et slikt scenario vil den afrikanskfødte spanjolen nemlig kunne forlate klubben gratis neste sommer, noe klubben naturligvis ønsker å unngå.
Ifølge Transfermarkt er Moribas nåværende markedsverdi 25 millioner euro.


Hva tror du skjer med Moriba?