Joan Laporta bekrefter at de jobber med å bringe Messi «tilbake» til klubben

Står uten kontrakt

Barcelona-presidenten gjestet nylig radioprogrammet El Transistor og snakket ut om det vi alle lurer på for tiden: Hva skjer med Lionel Messi? Kontrakten løp ved midnatt i natt og argentineren kan fritt signere med hvilken som helst klubb han vil. Mange er urolige for hva som kommer til å skje, men Barcelonas president, Joan Laporta, velger selv å forholde seg rolig.

— Jeg vet at Leo vil bli værende. Vi har en dialog og ting går fremover, men det handler hovedsakelig om FFP (Financial Fair Play) nå. Jeg skulle ønske jeg kunne si nå med en gang at Leo blir værende, men jeg kan ikke. Vi er nødt til å holde oss innenfor FFP-reglementet og vi har flere alternativer som vi utforsker og jobber med for øyeblikket.

Det kan nevnes at drakter med Messis navn og nummer på selges fortsatt på FCB-butikker i Barcelona. Det virker som både spiller og klubb forventer at Messi fortsetter og hovedpersonen selv har vært musestille på dette temaet.

Runde to

Laporta snakket også om hvordan han synes det var å være tilbake som president i klubben:

— Den første gangen var alt helt nytt for meg. Denne gangen er jeg mer klar over hvordan ting fungerer og hva som må gjøres. Jeg har fortsatt den samme indre motivasjonen og drivkraften som før. Dette er en stor utfordring og derfor er jeg bestemt på å takle det.