Tidligere torsdag valgte vi å be dere lesere om hjelp til å sikre Blaugranas videre drift. Etter få timer var det ingen tvil om hvordan dette skulle gå.
Vi ønsker å poengtere det først som sist; Blaugranas videre eksistens er nå ikke et spørsmål lenger! Med all ydmykhet, ønsker vi å takke dere alle for absolutt alle bidrag. Vi er svært overveldet over den enorme støtten dere har vist og gitt oss. Det gir oss en berettiget tro på at spansk fotball, og spesielt FC Barcelona, fortsatt er av allmenn interesse.
Det er ikke til å legge skjul på at dagens kollektive innsats har gitt Blaugranas skribenter en enorm motivasjon inn mot den kommende sesongen. Tusen takk!
I motsetning til Josep Maria Bartomeu, så er vi i Blaugrana helt transparente når det gjelder bidragene fra våre lesere. Slik var situasjonen etter knappe fem timer (22.00):

Dette sikrer oss videre drift i ca. fire år! Du leste riktig, ja. Ikke en gang i våre villeste drømmer, kunne vi trodd på noe lignende.
Vi har store planer for fremtiden. Dere har gitt oss troen på at det er verdt arbeidet. Nå blir det vår jobb å underholde dere.
Igjen, tusen takk til alle og enhver for hvert eneste bidrag. Den overveldende støtten varmer alle våre blårøde hjerter!