Det var en smilende Ivan Rakitic som i dag stilte til pressekonferanse på Camp Nou.
Kroaten snakket i dag om den kommende kampen mot Villarreal, hans tid så langt i Barça og hans nye lagkamerater.
Barcelona møter som sagt Villarreal borte den kommende helgen. Det lover å bli en god kamp og det vil trolig bli gjensyn med Jonathan dos Santos. Midtbanespilleren er optimistisk og ambisiøs:

– Det vil bli en vanskelig kamp mot Villarreal. Marcelinos lag jobber alltid hardt. Det viktigste blir at vi fortsetter slik vi har gjort til nå. Det er mange forandringer i laget, men vi er i konstant forbedring.

Etter over en måned som Barcelona-spiller, er Rakitic fortsatt sjeleglad for muligheten:

– Det er en drøm å få spille med disse spillerne. Jeg ønsker å utnytte hver eneste mulighet til å være på mitt beste. Hver gang jeg får muligheten til å starte en kamp ønsker jeg å betale tilbake tilliten med en god innsats på banen. Luis Enrique har bedt meg skyte utenfor boksen, noe som passer meg fint. Det er slik jeg er.

Rakitic hadde også noen ord å komme med til sine medspillere, spesielt Munir El Haddadi som fikk ligadebuten mot Elche, Messi som var banens beste og om nysigneringen Douglas.

– Hvis han (Munir) fortsetter slik han har gjort til nå er det bare himmelen som setter grenser for hvor han kan gå.

– Det er ikke så mye å si om han (Messi). Vi vet at han er den beste i verden og den beste i historien. Jeg er takknemlig for at jeg kan spille på samme lag som han.

– Klubben vet hva de driver med. Vi vil ta han imot som en kollega og jeg er sikker på at han (Douglas) vil gjøre det bra her.

foto: fcbarcelona.es