Barcelona knuste Chelsea 4-0 i Champions League-finalen i Gøteborg, og er med det den første klubben som har vunnet det prestisjefylte trofèet på både kvinne -og herresiden.
Barcelona fikk en knallstart på oppgjøret. Et skudd av Martens suste i tverrliggeren og ballen havnet hos Graham. Et innlegg fra den norske vingen ender til slutt med et selvmål av Leupolz, alt dette før det første minuttet var spilt.
Chelsea hevet seg med to store muligheter, men etter 12 minutter fikk Barcelona et billig straffespark. Alexia satt straffesparket sikkert i mål, og Barcelona var dermed oppe i 2-0.
Etter 20 minutter kom kveldens tredje scoring. Aitana mottok ballen inne i feltet, drar ballen med seg forbi Carter og setter ballen sikkert i mål.
10 minutter før pause kom den fjerde scoringen. Et fantastisk raid av Martens på venstresiden, som til slutt spiller Graham på blank goal, og 4-0 til pause.
Chelsea styrte mye av den andre omgangen, men Barcelona hadde full kontroll og kunne med det løfte Champions League-trofèet for første gang!