Det ble ikke et godt resultat for FC Barcelona mot Real Madrid i helgen, men det var likevel positive ting å ta med seg.

Gode prestasjoner

Òscar Mingueza, Ronald Araujo og Ilaix Moriba deltok alle i sitt første clásico på lørdag. Hjemmelaget ble for sterke og dessverre fikk ingen av ungguttene feire sin første seier i det store oppgjøret. Til tross for dette var det gode prestasjoner av samtlige.

Mingueza: Solide taklinger og et mål.

Midtstopperen ble målscorer i el clásico etter flott forarbeid av Jordi Alba. Han hadde gode taklinger, gjorde en god jobb med å markere Vinícius og var spilleren med flest ballgjenvinninger. Òscar hadde også følgende å si etter kampen:

— Målet mitt er meningsløst uten en seier. Vi er fortsatt med i kampen og det er store viktige kamper som kommer i nærmeste fremtid.

Araujo: Sterke involveringer

Uruguayaneren spilte sammen med Lenglet og Mingueza i midtforsvaret og var instrumental når han hindret Karim Benzema i å føre stillingen opp til 3-1. Rask, sterk og god i luften; Araujo er en flott spiller å ha med videre.

Moriba: Nesten den store helten

Superinnbytteren gjorde det nesten igjen. Ilaix hadde noen solide forsøk på mål og hadde det siste skuddforsøket gått inn hadde hele verden fått vite om det for å si det mildt. Det blir spennende å følge utviklingen videre.