Dagen i dag markerer en dag hvor alle prøver å spøke med hverandre, men ifølge rapportene fra sikre kilder, er Erling Braut Haalands agent og far i Barcelona.
Det melder blant annet Sport. Anledningen skal være innledende forhandlinger med Barcelona, ledet av president Joan Laporta. Den sikre transferguruen, Fabrizio Romano, bekrefter også dette. I kjølvannet av det hele er det lekket en video som bekrefter ryktene.


Det er viktig å presisere at Braut Haaland har mange interessenter, og at dette ikke betyr mer enn at Haalands team er i samtaler med Barcelonas representanter. Mino Raiola, nordmannens mektige agent, skal ha et nært forhold til Joan Laporta. Barcelonas president har offisielt bare sittet i sitt mandat i om lag to uker, men har virkelig foten på gasspedalen.
Presidenten har selv gått over det økonomiske rotet i klubben, og mener at det faktisk er mulig å kjøpe Erling Braut Haaland til sommeren.
Oppdatering: Møtet mellom Barcelona og Haalands representanter er over. Møtet varte i om lag 2 timer. Barcelona har informert Haaland-teamet om sitt kommende sportslige prosjekt, og at de akter å komme med et bud når tiden er inne for det. Stjernespissens lønn skal visst ikke ha vært et problem.