Etter en skuffende første kamp i cupen fikk Barcelona revansje i serien. Kan Barca klare å snu 0-2 i returoppgjøret?
Sevilla tok med seg en 2-0 ledelse i det første oppgjøret etter scoringer av Koundé og Rakitic, i noe som var en begredelig forestilling av Barca. Mellom de to Copa del Rey-kampene fikk vi også et møte mellom klubbene i serien. Der gjorde Koeman taktiske grep, og i en 3-5-2 hadde Barcelona god kontroll og skapte langt flere sjanser. Det kan bli spennende å se om Lopetegui velger å gjøre noe nytt og fortsette «sjakk-kampen» mellom trenerne, eller om han velger å stole på den oppstillingen de har brukt.

Lagnyheter

Barcelona har slitt en del med skader. Pedri og Araújo måtte av i seriekampen mot Sevilla og etter kampen ble det forventet at Pedri måtte ha et par uker på sidelinjen. Det har derfor kommet som et sjokk at Pedri trente som vanlig i dag uten ubehag i leggen. Araújo klarte ikke å trene som vanlig og gjorde noen øvelser på egenhånd. Roberto, Coutinho og Ansu er stadig ute.
For Sevilla sa Lopetegui på pressekonferansen i dag at han ville ta med Ocampos og Acuna til Barcelona, noe de ikke ville vært om de ikke var friske nok.

Fem siste

Over de fem siste oppgjørene har Barcelona en målforskjell på 7-3 mot Sevilla. Det er noe skjevt, da en av kampene endte 4-0 fordel Barca. Det har vært ganske så jevnt mellom lagene, noe vi kan se på de to siste kampene over den siste uken.
Sevilla – Barcelona: 0-2
Sevilla – Barcelona: 2-0
Barcelona – Sevilla: 1-1
Sevilla – Barcelona: 0-0
Barcelona – Sevilla: 4-0
Hvem: FC Barcelona – Sevilla CF.
Hva: Copa del rey, semifinale, andre kamp.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Onsdag 3. mars kl. 21:00