Nysigneringen Douglas Pereira frykter ikke konkurranse om plassen i Barça.
Det ble i dag bekreftet at Barça og São Paulo har blitt enige om en overgang for den brasilianske høyrebacken. Kjøpet av Pereira gjør at Barça nå har tre høyrebacker. Han frykter imidlertid ikke konkurransen fra Dani Alves og Martín Montoya.

– Skremmer meg ikke

– Konkurransen om plassen skremmer meg ikke, men jeg er naturligvis klar over at jeg konkurrerer med dyktige, internasjonale spillere. Jeg blir nødt til å gjøre jobben min, sier Pereira i et intervju med Mundo Deportivo.

Han legger ikke skjul på at det er en ære å få mulighet til å spille for Barça, og understreker at han vil gjøre sitt ytterste for å overbevise supporterne.

– Jeg er veldig glad for å få sjansen til å spille for en storklubb som dette. Jeg skal gjøre alt som står i min makt for ikke å skuffe fansen, sier han.

Vil lære av de beste

Pereira beskriver seg selv som en hardtarbeidende spiller.

– Jeg er ærlig, hardtarbeidende og ivrig. Jeg respekterer andre, og er åpen for å lære av de andre spillerne. Målet mitt er å samarbeide godt med de andre på laget og vinne titler, sier han.

Barça betalte fire millioner euro for Pereiras tjenester. 24-åringen vil gjennomgå den medisinske testen og underskrive kontrakten i slutten av uken. Spilleren binder seg til klubben frem til 2019.