I et intervju med Marca forteller Juventus-spilleren om bråket rundt han på tampen av forrige sesong og om Messigate.
I sommer byttet Barcelonas Arthur og Juventus Pjanic klubber, for at begge lag skulle få balanse i regnskapet. For brasilianerens del førte det til splid med klubben da han innledningsvis ikke ville skifte klubb. Etter at overgangen ble bekreftet ønsket ikke playmakeren å spille flere kamper i blaugrana, etter å ha blitt fryst ut sportslig.

Det ble mer bråk enn jeg likte. Da jeg visste jeg skulle dra, prøvde jeg å gjøre ting riktig, for Barcelona har gitt meg mye. Det var klubben som åpnet døren til Europa for meg, en drøm jeg har hatt siden jeg var et barn, en klubb med stor historie og stor historikk med brasilianske spillere.

– Ble du dårlig behandlet?

Det vet jeg ikke, det er alltid subjektivt og det tenker nok de og. Det er vanskelig å snakke om det, jeg har min versjon, min historie, og jeg kunne tenkt meg at noen ting gikk annerledes. Det tenker nok klubben og, men de vil sikkert mene at de gjorde det riktige.

– Ble du fornærmet da de sluttet å innkludere deg i kampene etter at du signerte for Juventus?

Det vet jeg ikke, det er vanskelig å kommentere. Det er fortid og jeg sitter igjen med de gode minnene fra Barcelona, en klubb jeg følte meg elsket i, og sannheten er at jeg nå ønsker å se fremover etter å ha lært av alles feil.

– Hva tenker du om det Messi opplevde da han ville forlate Barcelona?

Med alt det Leo har vært for Barcelona, den store stjernen, at han kom til klubben som en veldig ung spiller, og den karrieren han har hatt og hans historie … Jeg var ikke overrasket over at han ønsket å dra, men jeg ble overrasket over mangelen på respekt de viste Leo. Uansett om han vil forlate klubben eller ikke, så er det hans valg.