Pedri har tatt fotballverden med storm denne sesongen og tok seg tid til et intervju hos Cadena SER.

– Jeg er stolt over hva som har skjedd med meg. Dette er en drøm og nå må jeg nyte det, sa 17-åringen om de første månedene i Barcelona.

Men selv om Pedri lever drømmen var han klar på at det ikke skulle gå til hodet på ham.

– Jeg tror at om du mister ydmykheten og deg selv, så mister du fotballen. Jeg må beholde bena godt plantet på bakken og fortsette. Familien min hjelper meg, og broren min finner alltid noe jeg må jobbe med. Målet er å nyte spilletiden jeg får og fortsette å lære.

Venner og ikoner

– Jeg ankom Barcelona samtidig som Trincão og vi har vært gode venner siden. Ansu har også vært en av de jeg er nærmest. Han har en stor fremtid foran seg, presiserte Pedri.

– Å få se Messi på trening hver dag og det han gjør. Det er ikke bare ham, men alle andre også. Det å få lære av disse spillerne er en luksus. Også blir man aldri helt vant til å se det Messi gjør. Han er som en PlayStation-figur som gjør det han vil når han vil. Å få spille med Messi er en gave livet har gitt meg.

Den talentfulle spilleren var nære på å velge Real Madrid før Barcelona var en realitet, men nå takker han personen som stoppet den overgangen.

– Jeg prøvespilte hos Madrid i en uke, men de fortalte meg at jeg ikke var god nok. Jeg var sint, men det gjorde også at jeg jobbet hardere. Og jeg takker dem. Nå er jeg i klubben jeg alltid drømte om, for siden jeg var liten har jeg vært en Barca-fan.