Mot slutten av overgangsvinduets siste timer ble det klart at Barcelona kvitter seg med to spillere. Rafinha drar permanent til PSG, mens Todibo lånes ut til Benfica.

Rafinha til PSG

Rafinha Alcântara kom til Barca som 13-åring, debuterte for førstelaget i 2011 og ender karrieren i Blaugrana med 90 kamper, 12 mål og åtte assist. 27-åringen hadde ett år igjen av kontrakten og drar til PSG uten satt overgangssum, men avtalen kan bringe inn tre millioner euro i prestasjonsbaserte klausuler, samt at Barcelona vil motta 35 prosent av et eventuelt videresalg.
Brassen signerer på en treårskontrakt, og sommeren har vært innholdsrik for Rafinhas familie, hvor både broren (Thiago, Bayern til Liverpool) og fetteren (Rodrigo, Valencia til Leeds) har byttet klubber.

Todibo til Benfica

Jean-Clair Todibo måtte også ringe etter flyttebil under deadline day, da han signerte en låneavtale med Benfica for de neste to sesongene. Den portugisiske klubben betaler to millioner nå, samt overtar lønnen, og har muligheten til å hente 20-åringen permanent for 20 millioner euro.

Miranda til Betis

Juan Miranda ble også klar for et nytt utlån fra klubben. Venstrebacken tilbragte forrige sesong hos Schalke og ble ikke registrert for førstelaget da han kom tilbake i sommer. Nå skal han matches i La Liga for Real Betis. Det blir ikke betalt noen lånesum, ei heller er det snakk om noen overgangsklausuler, men andalusierne overtar lønnsposen til spanjolen denne sesongen.
Vi ønsker alle tre spillerne lykke til i nye klubber.