Sportsdirektøren bekreftet at Eric García er aktuell, men også at de har andre navn på blokken som ikke nødvendigvis er nevnt offentlig.
Etter Eric Abidals avgang i sommer, ble hans assistent Ramon Planes promotert til sportsdirektør-rollen. Under dagens presentasjon av Miralem Pjanić på Camp Nou, snakket spanjolen blant annet ut om planene for det som gjenstår av overgangsvinduet.
Det er ingen hemmelighet at Barcelona har vært interessert i å hente La Masia-produktet Eric García tilbake til Catalonia – noe Planes selv bekreftet under dagens pressekonferanse. Skal man tro sportsdirektøren er det imidlertid andre spillere som også er av interesse, men som har gått under pressens radar.

Enda en franskmann fra Sevilla?

En spiller som har blitt nevnt i midtstopper-diskusjonen, er den franske Sevilla-stopperen Jules Koundé. Franskmannen imponerte i sin første sesong i La Liga etter overgangen fra Bordeaux.
Koundé har ikke blitt nevnt særlig i media, men det er vanskelig å si om 21-åringen er blant spillerne Planes sikter til. Sist gang Barça og Sevilla gjorde forretninger seg imellom, var det som kjent Clément Lenglet som ankom Camp Nou.
Hva tenker du om sportsdirektørens uttalelser?