Ronald Koeman er fornøyd med treningene og pratet litt om sesongoppkjøringen som har startet.

– Laget jobber hardt og jeg er veldig fornøyd med at spillerne har vist høy intensitet på treningene de siste to ukene. Vi startet med fitness og nå skal vi jobbe med taktikk. Det har vært veldig positivt så langt. Spillerne viser at de virkelig vil, og det er viktig for meg.

Det har vært, og kommer til å bli, en annerledes sesongoppkjøring enn hva det noen gang har vært. Det byr selvsagt på noen problemer.

– Det er vanskelig. Det blir en kort oppkjøring over fire uker. Det har også blitt en mer individuell oppkjøring for spillerne. Noen har hatt lenger ferie mens andre har spilt andre kamper. Vi må passe på at alle er i form når sesongen starter, som vi må gjøre i et par vennskapskamper og treningene nå.

Først ut er Nàstic der grunnlaget skal legges.

– Alle spillerne vil få 45 minutter hver. Det kommer til å være en kamp med to forskjellige lag. Vi skal fokusere på intensitet, hvordan vi spiller med ballen i laget, kontringer og press-spillet. Så får vi se hva vi trenger å forbedre oss på.

Messi og de unde

Det ble også noe prat om spesifikke spillere, men her ville ikke Koeman gi for mye, annet et at mange kan ligge an til spilletid.

– De unge spillerne har kommet inn i gruppa på en god måte, som de nye spillerne i klubben. Det er en sterk gruppe der alle har muligheten til å spille og de unge har vist gode kvaliteter.

– Lionel Messi er den beste. Han er en ekstremt viktig spiller som har vist det i mange år. Vi håper han fortsetter denne sesongen.