FCB Escola til Oslo i sommer
Etter to besøk fra førstelaget siden 2010 er det duket for et nytt FCB Escola-besøk i Norge.
Fotballskolen kommer endelig til Oslo i sommer og skal holde til på KFUM-Kameratene sitt anlegg på Ekeberg. Fra 11. til 15. august kommer FC Barcelonas egne trenere for å lære deg hvordan man spiller Barça-stilen.
FC Barcelona er en av verdens beste fotballklubber og kjent for sin evne til å utvikle unge talenter til å bli noen av verdens beste fotballspillere. FCB Escola Camp Norge er en del av FC Barcelonas offisielle fotballskole, FCB Escola, hvor en lang rekke av lagets stjernespillere i barneårene har trent.
FCB Escola Camp introduserer norske barn til FC Barcelonas unike spillestil og treningsmetode, som i løpet av årene har gitt oss mange flotte og uforglemmelige fotballopplevelser. Målet for fotballskolen er å spre fundamentet som har gjort FC Barcelona til en av de mest suksessfulle fotballklubbene i verden, og det vil derfor være fokus på trening av høy kvalitet, kombinert med klubbens kjerneverdier: Toleranse, respekt, solidaritet, kameratskap, høflighet og integrasjon.

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan bli med?
Gutter og jenter i årgangene 1999 til 2006.
Hvor mye koster det?
Prisen på en ukes profesjonell trening fra mandag til fredag er kr 2.895. Dette inkluderer også to t-skjorter fra FCB Escola Camp, én shorts, én fotball og til slutt et diplom som bevis på deltagelse i FCB Escola Camp.
Hvor er det?
KFUM-Kameratene sitt anlegg på Ekeberg. Adresse: Ekebergveien 109, 1178 Oslo.
Hvor bor deltagerne?
Deltagerne går hjem etter trening.
Hvilke trenere kommer?
Treningen utføres av profesjonelle trenere fra FC Barcelona offisielle fotballskole i samarbeid med norske ungdomstrenere. Opplæringen er tilpasset deltakernes alder og nivå, og består av både teamtrening samt tilpasset opplæring for å matche hvert barns behov.
Hvor melder man seg på?
Påmelding og betaling hos Billettservice.
Mer informasjon finner du på:
FCB Escola Camps nettsider
FCB Escola Camps Facebook-sider