La Liga har offentliggjort terminlisten for den kommende sesongen.
Det var i sommer knyttet spenning til hvordan den sene sesongavslutningen ville påvirke kommende sesongs seriestart. La Liga har nå bekreftet at sesongen sparkes i gang fredag 11. september, noe som er om lag én måned senere enn ligaen normalt starter. Barcelona skulle egentlig møte nyopprykkede Elche samme helg, men kampen er flyttet til januar. Også kampen mot Athletic Bilbao i andre runde er utsatt.
Dermed er det Villareal som gjester Camp Nou i første kamp, før Barça får en svært vanskelig første bortekamp i form av Celta Vigo på Balaídos. Hele terminlisten kan studeres i sin helhet her.

Tidlig El Clásico

Sesongens første El Clásico spilles på Camp Nou allerede i 6. serierunde, 25. oktober. Returoppgjøret på Santiago Bernabéu spilles 11. april.
Rettelse av første utgave av artikkelen: Kampene mot Elche og Athletic Bilbao, i henholdsvis første og andre runde, er flyttet til et senere tidspunkt grunnet Barcelona sin Champions League-deltakelse. Seriestart for Barça er dermed 27. september og ikke 13. september.
Hva tenker du om kampoppsettet?