Under mandagens styremøte ble det bestemt at neste presidentvalg vil finne sted ved første hjemmekamp etter 15. mars. Bartomeu blir dermed sittende på sin høye stol til neste sesong er over.
I samme styremøte hvor det ble konsenus at Quique Setién løses fra kontrakten, stod også neste års presidentvalg på agendaen. Til tross for massive protester mot Josep Maria Bartomeu, vil styret fortsette ut deres opprinnelige periode.
Nøyaktig dato for neste valg vil bli satt i løpet av januar, og vil bli holdt i siste halvdel av mars, slik at kommende president vil få god tid til å velge styre og planlegge frem mot det påfallende overgangsvinduet.

Koeman inn?

Flere kilder melder at det ble enighet i at Ronald Koeman skulle bli Barcelonas nye hovedtrener under styremøtet. Den tidligere Barça-stopperen skal være enig med klubben og ønsker å få med seg Alfred Schreuder, Erik ten Hags tidligere assistenttrener i Ajax og hovedtrener for Hoffenheim, på lasset. Dermed gjenstår det kun å bli enig med det nederlandske landslaget om en sluttsum.