På grunn av coronaviruset skal resten av Champions League-rundene spilles over én kamp, noe som gjør muligheten for en overraskelse større.
Og kanskje er det en av de klubbene som aldri før har vunnet turneringen sin tur, for det er nemlig bare to av de gjenværende lagene som tidligere har vunnet CL, Barcelona og Bayern München. Og vi møter også da Bayern München i kvartfinalen, så kun en av de tidligere vinnerne vil være igjen når semifinalene skal spilles.
Manchester City, PSG, Atlético, RB Leipzig, Lyon og Atalanta kan alle vinne sin klubb et CL-trofé for første gang, mens både Barca og Bayern har vunnet turneringen fem ganger hver. Bayern sist i 12/13 sesongen, mens Barcelona vant sitt siste CL-trofé i 14/15.

Tøff motstand

Barcelona kunne nok ikke fått tøffere motstand i kvartfinalen. Bayern München har sett virkelig sterke ut og tok seg videre etter å ha slått Chelsea 7-1 sammenlagt. Laget fra Bavaria vant også Bundesliga med 13-poengs margin etter at de hadde en litt trøblete start på sesongen.
Lewandowski avsluttet seriespillet med 34 mål og var toppscorer i Tyskland. Ikke nok med det er han også toppscorer i Champions League med 13 scoringer.