Quique Setién har snakket med beIN Sports og svarte på en rekke spørsmål. Her er noen av høydepunktene:

Videointervju

Det har blitt vanlig prosedyre for journalister og holde videosamtaler med spillere, trenere og andre slik at media og fans fortsatt kan få litt informasjon om hva som skjer i sportsverdenen. I et intervju med beIN Sports gjengitt av AS kom det frem flere emner som Barcelona-treneren sa sitt om:

Neymar

— Det hadde vært fantastisk å kunne trene han en gang. Han er en spiller av høyeste kvalitet. For å være ærlig har jeg allerede oppfylt drømmen min om å trene Messi, men det hadde vært prikken over i-en om Neymar sluttet seg til oss.

Luis Suárez

— Han er ennå ikke helt friskmeldt selv om han trener med førstelaget. Han er ikke helt i form (aerobisk form) og han trenger ennå litt mer selvtillit. Han har ikke spilt på en lang lang tid, men jeg forventer at han får det grønne lyset fra det medisinske apparatet innen fire uker.

Messi

Lionel Messi har tidligere i sesongen sagt at Barcelona per nå ikke var i stand til å vinne Champions League. Setién har senere sagt at han kanskje måtte overtale Messi til å se ting litt annerledes. Argentineren sa senere igjen at han hadde blitt tatt ut av kontekst og blitt misforstått.

— Sannheten er at vi er begge overbevist om at vi kan vinne Champions League. Det er også sant at det hele tiden er rom for forbedring, men at vi har talentet til å vinne konkurransen.

— Jeg er mer fokusert på ligaen for øyeblikket, men jeg er klar over at Champions League er en stor og viktig turnering. Det er vanskeligere fordi en enkel feil i en kamp kan endre bildet totalt om man går videre eller ikke.

Overganger

Pjanic og Lautaro er spillere som er linket til FC Barcelona for tiden. Manageren hadde noen enkle svar på disse spørsmålene:

— Han (Pjanic) er et godt talent og jeg har alltid sagt at jeg liker gode spillere.

— Det er kanskje fire eller fem spisser som kan spille i «denne» rollen og han (Lautaro) er en av de.

Resten av troppen

Setién kommenterte også på situasjonen rundt Dembélé og Umtiti. Han håper at spillerne snart kan være tilbake. Sistnevntes skade var mindre komplisert og ser ut til å være spilleren som er først tilbake. Noe eksakt om Dembélé ble ikke rapportert. Manageren forklarte også at han stoler på Rakitic og at han er en del av planene. Ter Stegen beskrives som en perfekt målvakt for måten Barcelona spiller på. Arthur har tidligere sagt at han helst vil bli, men Setién sa ikke mer enn dette:

— Hvis han har sagt at han ønsker å bli i klubben… Jeg kan ikke kommentere på fremtiden til spillerne.